x

Holy Fuck kommer til Danmark

Holy Fuck kommer til Danmark

Den canadiske elektrorockgruppe Holy Fuck besøger Danmark i næste uge, hvor de slår vejen forbi Loppen, torsdag den 11. november, i København

De fire herrer Brian Borcherdt, Graham Walsh, Matt Schultz og Matt McQuaid, der tilsammen udgør Holy Fuck, spiller på et spektrum af traditionelle instrumenter som: bas, trommer, gaffa-tapede keyboards, guitarpedaler, mixers og en 35 mm film synchronizer, der ifølge arrangørernes pressemateriale udgør bandets udtryk og lyd. Bandet har som dogme, at de undgår moderne løsninger som bærbare computere og programmerede backtracks live.

Bandet har spillet på store festivaler som Glastonbury, Coachella, Lollapalooza, og de besøgte Roskilde Festival i 2008 efter at have udgivet de to albums "Holy Fuck" fra 2005, samt "LP" fra 2007. I maj udgav de det tredje studiealbum, der bærer titlen "Latin". Den fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez, og han havde følgende opfattelse af skiven:

"Ser man bort fra den hektiske 'Stilettos' er 'Latin' generelt ikke et helt så hæsblæsende udspil, som 'LP' eksempelvis var det. Dette går dog ingenlunde ud over selve kvaliteten af musikken som sådan, der er i den gode ende af skalaen det meste af de i alt ni numre igennem. En habil bedrift, som de fire canadiere roligt kan føje til deres strålende cv."

Holy Fuck har desuden turneret med prominente navne som M.I.A., Wolf Parade, !!!, Phoenix med flere. Hvordan bandet præsterer materialet fra deres strålende cv, kan du se næste torsdag, den 11. november, på Loppen i København, hvor billetter kan købes via GAFFA Live. Holy Fucks seneste album "Latin" udkom i maj på Young Turks/Playground.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA