x

Michael Jackson udsender nyt album

Michael Jackson udsender nyt album

Siden Michael Jacksons død i juni 2009 har der været masser af historier om indspillede kollaborationer med en lang række amerikanske stjerner og harddiske fyldt med musik. Flere kunstnere har meldt ud at de har været involveret i færdiggørelsen af sangerens første posthume album, og nu er der kommet en officiel melding fra Sony Music, der melder sig klar til at udsende albummet "Michael" til december.

I en pressemeddelelse lægges der vægt på, at det kommende album indeholder sange, som Michael Jackson planlagde selv at udgive, og at der altså ikke er tale om udpluk fra sangerens arkiver.

Den første smagsprøve fra albummet kan høres eksklusivt på www.michaeljackson.com fra 8. november og en uge frem. Det drejer sig om nummeret "Breaking News", hvor Jackson synger om sit liv i mediernes søgelys. Sangen blev indspillet i New Jersey i 2007.

Derudover forventes det at sangen "Hold My Hand" vil dukke op på pladen. Den blev indspillet sammen med Akon i 2007, og omkring udgivelsen af Akon-albummet "Freedom" dukkede en demo af sangen op på nettet. Den kom ikke med på Akons album, men ifølge en Twitter-besked fra produceren Teddy Riley kommer den nu med på "Michael".

Albummet "Michael" udsendes 13. december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA