x

Murder til EuroSonic - og på vej landet rundt

Murder til EuroSonic - og på vej landet rundt

I sidste måned udgav Murder alias sanger Jacob Bellens og guitarist med mere Anders Mathiasen deres tredje, meget roste album, "Gospel Of Man". Sidste weekend tog de så hul på deres Danmarksturné i Aalborg, og denne uge fortsætter turnéen. Gruppen er samtidig netop blevet bekræftet til at spille på den prestigefyldte branchefestival EuroSonic i Groningen i Holland 12.-15. januar - en festival, der blandt andet er en stadig stor inspiration for den århusianske Spot Festival.

Murder har som sagt fået fremragende anmeldelser for deres nye album. Faktisk er det blevet til fem ud af seks stjerner i alle disse medier:

GAFFA, Berlingske Tidende, Jyllands-Posten, Metro Express/Soundvenue, Undertoner, Elle, KBH Magasinet, Århus Stiftstidende, Lemvig Folkeblad Viborg Folkeblad, Randers Amts Avis

Og fire stjerner i disse medier:
Politiken, Ekstra Bladet og BT

Information uddeler ikke stjerner, men her var Klaus Lynggaard også meget begejstret og skrev blandt andet: "Og skal jeg end vandre i sjælevinterens dal, jeg frygter ej ondt; thi Murder er med mig, deres sang og deres lyd er min trøst. I hvert fald så længe musikken spiller."

Murders turné, hvor de formodentlig selvtillids-struttende Jacob Bellens og Anders Mathiasen optræder som duo, bringer dem til følgende byer:

05/11 LYNGBY, TEMPLET *
06/11 ALBERTSLUND, FORBRÆNDINGEN *
09/11 ÅRHUS, MUSIKCAFEEN *
10/11 ÅRHUS, MUSIKCAFEEN *
11/11 KOLDING, PITSTOP *
12/11 ESBJERG, HUSET *
13/11 HERNING, FERMATEN *
19/11 RØNNE, MUSIKHUZET
20/11 RØDOVRE, VIFTEN **
24/11 KØBENHAVN, KONCERTHUSET – kort Murder-sæt m. DRUEN (DK)
* support: MONKEY CUP DRESS
** med CODY & LET ME PLAY YOUR GUITAR

Fra januar-marts 2011 turnerer Murder igen rundt i Europa, med udvidet besætning. Denne del
af turen rammer Danmark fra 23. februar-6. marts.

Billetter til koncerterne kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA