x

BRMC-frontmand idømt betinget fængsel

BRMC-frontmand idømt betinget fængsel

Robert Levon Been, sanger, guitarist og bassist i californisk baserede Black Rebel Motorcycle Club, blev onsdag idømt tre måneders betinget fængsel og en erstatning på 18.500 euro (cirka 138.000 kroner) ved en domstol i München, fortæller gruppen på sin officielle hjemmeside.

Been kastede i forbindelse med en koncert på spillestedet Backstage i München 5. maj en vandflaske ud mod publikum, mens han vendte ryggen til. Desværre ramte flasken en tilskuer i øjet så uheldigt, at denne fik en alvorlig øjenskade. Ifølge sitet e110.de så alvorlig, at offeret nu kun kan skelne lys og mørke på det ene øje.

Robert Levon Been blev anholdt efter koncerten, men blev løsladt den følgende dag og fortsatte gruppens turné, der senere på måneden blandt andet bragte dem til Train i Århus. Få dage før episoden i München spillede gruppen, der har en dansk trommeslager, Leah Shapiro, i øvrigt i Vega i København. Ingen af stederne blev der kastet med flasker.

Robert Levon Been var mødt frem for at afgive forklaring og modtog dommen. Han beklagede dybt over for offeret og ønskede ham god bedring.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA