x

Lady Gaga indspiller i Abbey Road

Lady Gaga indspiller i Abbey Road

Lady Gaga er på vej med sit tredje album, "Born This Way", som udkommer i begyndelsen af 2011, og som hun blandt andet gjorde kraftig reklame for ved sin koncert i Herning i sidste måned. Albummet bliver opfølgeren til de storhittende "The Fame" og "The Fame Monster" fra henholdsvis 2008 og 2009.

Nu kan Gigwise.com afsløre, at i hvert fald noget af albummet er indspillet i de legendariske Abbey Road-studier i London. Lady Gaga blev nemlig set forlade studiet i går aftes, og en talsperson for popdivaen bekræfter over for Gigwise.com, at Lady Gaga indspiller sit kommende album "i studier rundt om i verden", og heriblandt altså Abbey Road.

Abbey Road er især kendt for at have lagt hus til indspilningerne af Beatles-albummet af samme navn fra 1969, og fodgængerovergangen foran studiet, som er afbilledet på forsiden af albummet, er blevet en veritabel turistattraktion. Af andre markante album, der er indspillet her, kan nævnes "The Dark Side Of The Moon" (Pink Floyd), "Never For Ever" (Kate Bush) og "The Bends", "OK Computer" og "Kid A" (Radiohead). Også Tim Christensen har indspillet i studiet, i form af dvd-koncertoptagelsen "Live At Abbey Road".

Lady Gaga havde nogle dage fri i London, inden hun i aften genoptager sin "Monster Ball"-turné i Zagreb i Kroatien.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA