x

Mel B siger 'pikspiller' på børne-tv

Mel B siger 'pikspiller' på børne-tv

Den krydrede Kryddersild, Mel B, chokerede i går et utal af uanende børne-tv-seere, ved – midt under et gameshow – at bruge det interessante engelske bandeord ”wanker” (pikspiller). Sangerindens grovkornede udbrud faldt midt i BBC-programmet Live and Kicking – og dét må man give hende; hun fik sparket eventuelle halvsovende seere ud af sofaen. Selvom showets vært Trey Farley lod som intet, måtte han nemlig senere stå skoleret for ikke bare sine chefer, men også en veritabel horde af vrede seere, som havde ringet ind og brokket sig.

BBC trådte dog i karakter, og bakkede op om deres ellers så populære vært: ”Trey var så overrasket som nogen, og han HAR undskyldt. Vi undersøger dog sagen helt til bunds”, hedder det ifølge netop BBC. Men flere er røget i blækhuset i forbindelse med sagen, blandt andre Dr. Adrian Rogers, som er leder af Family Focus – som netop bekæmper grimt sprog på tv. Rogers har følgende bredside til Spice Girl’ en: ”Mel B bør gå tilbage på tv og undskylde. Det bør være sikkert for forældrene her i landet at lade deres børn se tv – uden at skulle bekymre sig om den slags”.

Hvad havde hun så sagt, Mel B? I hvilken sammenhæng faldt det ubehagelige ord? Jo, altså: Værten, Trey, introducerede en rapper med ordene: ”Hvis Sarah’s hold vinder, så er jeg sikker på at han (rapperen) vil takke hende, men hvis JEG dømmer, at hendes hold taber, så vil han garanteret kalde mig …”, her afbrød den joviale vært. Men Mel B fuldendte altså sætningen med det famøse kraftudtryk.

Vorherrebevares, de er skøre, de angelsaksere´...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA