x

Guns N' Roses arbejder på nyt

Guns N' Roses arbejder på nyt

Under et interview torsdag d. 4. november udtalte Guns N' Roses' guitarist D.J. Ashba (til venstre på billedet, red.) at bandet i øjeblikket arbejder på en ny udgivelse. Interviewet er lavet i forbindelse med en release-fest i Californien som skulle promovere udgivelsen af spillet "Call of Duty: Black Ops". Her bliver Ashba spurgt om en opfølger til "Chinese Democracy" som udkom i 2008.

"Det snakker vi om lige nu" svarer Ashba og fortsætter: "Vi har leget med en masse ideer, og det bliver godt, mand! Vi har en masse godt på tegnebrædtet som kommer ud.

Ashba lover med det samme også, at der ikke kommer til at være så mange udsættelser som på Guns N' Roses' reboot-debut "Chinese Democracy", der kom 15 år efter Guns N' Roses' forrige album, "The Spaghetti Incident?"

"Det tager ikke så lang tid som sidst - det lover jeg. Jeg er spændt på at få den næste ud. Axl (Rose red.) har en masse fede ting oppe i ærmet, så jeg er virkelig spændt på det."

D.J. Ashba trådte ind som bandets guitarist efter den tidligere guitarist Robin Finck forlod bandet i første halvdel af 2009. Ashba har tidligere arbejdet med Mötley Crüe, Drowning Pool og Neil Diamond.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA