x

Ny single fra Michael Jackson

Ny single fra Michael Jackson

I fredags offentliggjorde Sony, at der var et nyt album på vej fra Michael Jacksons arkiver. I samme omgang offentliggjorde de, at en ny Michael Jackson-single ville kunne høres fra i dag og en uge frem. Singlen hedder "Breaking News", og den er nu tilgængelig som stream via michaeljackson.com.

Sony skriver om sangen, at "Breaking News" blev indspillet i New Jersey i 2007, mens den for nylig blev gjort færdig. Sony har udspecificeret, at det kommende album "Michael" indeholder sange, som Michael Jackson planlagde selv at udgive, og at der altså ikke er tale om udpluk fra sangerens arkiver.

De skriver også, at den kreative proces aldrig stoppede for Jackson, og han optog nyt materiale mange forskellige steder med forskellige håndplukkede musikere. Blandt andet er der fundet indspilninger sted i New Jersey, Las Vegas og Los Angeles. Albummet vil, ud over "Breaking News", indeholder nummeret "Hold My Hand", der er lavet i samarbejde med Akon i 2007.

Coveret til "Michael" er lavet af maleren Kadir Nelson i 2009, og oliemaleriet er en rejse gennem nogle af nøgleøjeblikkene i Jacksons karriere og liv. Du kan som sagt høre første single "Breaking News" på michaeljackson.com fra i dag og en uge frem, mens "Michael" udkommer den 13. december, som du allerede nu kan forudbestille på selvsamme hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA