x

Marilyn Manson klar med album næste år

Marilyn Manson klar med album næste år

Den amerikanske kunstner Marilyn Manson har netop offentliggjort, at han udgiver et nyt album i 2011. I samme omgang starter Manson sit eget pladeselskab, Hell, etc., der sammen med Cooking Vinyl vil stå for den verdensomspændende udgivelse.

Cooking Vinyl har blandt andet arbejdet med kunstnere som The Prodigy, Get Cape. Wear Cape. Fly og Underworld for et nævne nogle få. Udgivelsen af Manson bliver som sagt verdensomspændende, og de to pladeselskaber har slået sig sammen om udgivelsen. Det bliver Marilyn Manson aka Brian Hugh Warners ottende album, og det vil komme engang i løbet af 2011.

Ifølge Rock Sound har Manson haft flere tilbud i kikkerten, men denne aftale har været mest favorabel, da han kunne bevare fuld kreativ kontrol over albummet, som Cooking Vinyl så vil distribuere og promovere globalt. Albummet vil blandt andet have bidrag fra Twiggy Ramirez, der atter slog sig til Manson i 2008 efter en pause siden 2002.

Sidst den amerikanske kunstner udgav materiale var i 2009 med albummet "The High End Of Low". Keld Rud opsummerede pladen på følgende vis:

"Alt i alt er 'The High End Of Low' et par hestemuler stærkere end 'Eat Me, Drink Me'. Men det må samtidig leve med den tvivlsomme ære at være det næstsvageste album fra Manson til dato."

Hvorvidt den semi-okkulte amerikaner leverer varen på det kommende album, skal blive spændende at høre. Der foreligger endnu hverken titel eller udgivelsesdato. Men sikkert er det, at albummet udkommer på Mansons eget label Hell, etc. og Cooking Vinyl næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA