x

George W. Bush taler ud om Kanye

George W. Bush taler ud om Kanye

George Walker Bush var USA's 43. præsident og trådte af i 2009 efter to perioder som præsident. De otte år beskrives nu af Bush selv i bogen "Decision Points", og lidt overraskende fremhæves en episode med Kanye West som "det værste øjeblik i hans tid som præsident".

Citatet fik en del omtale, da de første anmeldelser af bogen kom frem, så helt naturligt blev der også spurgt ind til episoden, da NBC's Matt Lauer mandag aften amerikansk tid interviewede den tidligere præsident.

Episoden udspillede sig i forbindelse med en støtteudsendelse for ofrene for orkanen Katrina, hvor Kanye West i et indslag sammen med komikeren Mike Myers på direkte tv sagde: "George Bush er ligeglad med sorte mennesker". Den kontroversielle udtalelse kom 2. september 2005, og efterfølgende fik den en masse omtale.

I nedenstående interview kan man høre Bush fortælle om, hvordan han oplevede kritikken fra Kanye West, og hvordan han har det med udtalelsen i dag. Der bliver også spurgt ind til, hvorfor dette ramte ham hårdere end at se de mange døde efter orkanen havde ramt New Orleans.

Kanye har for nylig udtalt, at han nu godt kan se, at han spillede "racekortet" for tidligt, og at eftersom han også selv er blevet beskyldt for racisme, så har han forståelse for, hvordan Bush har haft det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA