x

Cecilie Dyrberg forlader Dúné

Cecilie Dyrberg forlader Dúné

Cecilie Dyrberg har spillet med drengene i Dúné, siden hun var tolv år gammel, men for nogle uger siden informerede hun de øvrige bandmedlemmer om, at hun ville trække sig ud af bandet, og nu gives beslutningen officielt videre gennem et videoindlæg på gruppens Facebook-side.

I videoen sidestiller Dyrberg skabelsen af Dúné med bygningen af et hus, og nu hvor huset står færdigt, så er det tid for hende at stoppe. Bandet har muligvis endnu ikke nået toppen i form af pladesalg og stadionkoncerter, men det har det for Dyrberg, der har opnået alt det, hun gerne ville med Dúné.

Den 22-årige musiker forlader bandet på god fod med de øvrige seks medlemmer, og selvom hun ikke afslører, hvad hun planlægger at lave i fremtiden, lover hun dog, at hun fortsat vil lave musik.

I nedenstående klip fortæller Cecilie Dyrberg om sin beslutning, og frontmanden Mattias Kolstrup fortæller om bandets reaktion og deres beslutning om at fortsætte med seks medlemmer.

Beslutningen betyder også, at Dyrberg ikke vil medvirke til de kommende annoncerede koncerter, og om den situation siger Mattias Kolstrup i en pressemeddelelse:

"Det er som sagt en trist og ærgerlig beslutning Cecilie har truffet, men det stiller os også overfor nye og spændende udfordringer – bare det at vi er reduceret til 6, har givet fornyet styrke og blod på tanden i forbindelse med sangskrivningen til vores 3. studiealbum. Lige nu har vi travlt i øveren, for som seksmandsband er vi blevet tvunget til at tænke nyt og anderledes i forhold til vores sceneshow, hvilket man vil kunne høre når vi spiller i november, og vi glæder os til at fyre den af for vores fans i Danmark".

Den nye udgave af Dúné kan opleves på følgende datoer:

18. november - Greve, Portalen
19. november - Århus, Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal
20. november - Odense, Posten
1. december - København, Store Vega

Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA