x

Ny Our Broken Garden-video på GAFFA TV

Ny Our Broken Garden-video på GAFFA TV

Midtjyske Our Broken Garden er aktuelle med deres anden video til en sang fra deres nye album, "Golden Sea". Denne gang er der tale om nummeret "Seven Wild Horses".

Instruktøren er Michael Vogt fra Goodboycreative, og optagelsen er en livefremførelse af nummeret i Hareskoven i en version, der er noget mere tempofyldt end den, man kan høre på "Golden Sea".

Bag- og forkvinden i Our Broken Garden, sanger og sangskriver Anna Brønsted fortæller til GAFFA.dk:

– Det var rigtig sjovt at lave videoen, vi spillede knaldhøjt derude, så folk, der gik tur i skoven med deres hunde, stoppede op og fik en lille koncert.

Our Broken Garden er lige draget ud på en Europaturné, der varer lidt over to uger. De spiller blandt andet to BBC live-sessions, The Radcliffe & Maconie Show på BBC 2 samt The Marc Riley Show på BBC 6.

I Danmark spiller Our Broken Garden 12. november på Vega (support for Beach House - koncerten er i øvrigt udsolgt) og den 22. november i Amager Bio (support for The Walkmen).

Our Broken Gardens andet album har, ligesom den to år gamle debut "When Your Blackening Shows", fået en meget positiv modtagelse i England, hvor det er udkommet på det markante pladeselskab Bella Union (Beach House, The Walkmen, Fleet Foxes med flere). Eksempelvis har det fået otte ud af 10 stjerner i NME og fire stjerner i blandt andet Q, Uncut og Mojo, altså gode anmeldelser i fire af Englands største musikmagasiner. Herhjemme er det blevet til fem stjerner i Soundvenue og fire i Politiken og GAFFA.

Se videoen på GAFFA TV herunder

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA