x

Buffalo Springfield overvejer turné

Buffalo Springfield overvejer turné

I september blev det offentlig kendt, at Buffalo Springfield ville give en koncert til Neil Youngs årlige Bridge School Benefit-koncert i Californien. Koncerten blev afviklet i slutningen af oktober måned, og det var gruppens første koncert i 42 år (billedet). Nu lyder det, at gruppen overvejer at give flere koncerter i 2011.

Rolling Stone Magazine har talt med guitarist Richie Furays manager, David Spero, der fortalte, at "der er igangværende drøftelser". Ligesom magasinet talte med Richie Furay nogle dage efter koncerten i Californien.

"Vi tog bare fat igen, der hvor vi stoppede for mange år siden. Det føles næsten som at tage tilbage i tiden", udtalte guitaristen, og uddybede følgende, efter at være spurgt om muligheden for flere koncerter:

"Jeg vil aldrig sige aldrig igen. Efter vi har fordøjet, hvad der skete, og vi har ladet et par uger gå, vil vi tage kontakt til hinanden igen. Se hvordan alle føler, og hvad vi har lyst til at gøre. Vi har i hvert fald bevist at vi kan gøre det, hvis vi vil."

Gruppen blev grundlagt i 1966, og den bestod i sin tid af Neil Young, Stephen Stills, Richie Furay, Bruce Palmer og Dewey Martin. I løbet af to aktive år nåede gruppen at udsende tre plader, inden de gik i opløsning. Til den seneste koncert medvirkede Rick Rosas og Joe Vitale som erstatning for Bruce Palmer og Dewey Martin, der desværre ikke er i live mere.

Der foreligger endnu ikke nogen faste datoer på flere koncerter fra Buffalo Springfield.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA