x

Söhne Mannheims slår vejen forbi Amager Bio

Söhne Mannheims slår vejen forbi Amager Bio

Søndag den 6. marts 2011 slår Amager Bio dørene op for en koncert med det tyske pop/soul/hiphop-kollektiv Söhne Mannheims. På aftenen vil der være i alt fjorten musikere på scenen, der blandt andet vil bestå af fire sangere, to rappere og to trommeslagere. Söhne Mannheims spænder genremæssigt fra både r'n'b og rock til hiphop og dancehall.

Siden gruppens debutplade "Zion" fra 2000, har Söhne Mannheims udsendt seks albums, som i alt har solgt over tre millioner eksemplarer. På femten år har bandet udviklet sig fra et kollektivt projekt til et anerkendt band i Europa, der blandt andet har gjort forsanger Xavier Kurt Naidoo til en superstjerne i Tyskland. Naidoo har blandt andet, via sine soloudgivelser, vundet flere MTV Europe Music Awards i 1999 og 2002.

Xavier Naidoo var en idémændene bag gruppen, der ikke overraskende kommer fra den tyske by Mannheim. Han er kendt for sin karakteristiske sjælfulde soulstemme, og han har sunget med kunstnere som Wu-Tang Clans RZA og Deborah Cox.

Amager Bio skriver i sin pressemeddelelse om koncerten:

"Der er næppe mange andre bands, der kan skabe så spændende og varierede koncerter som de her tyske herrer. Bandet har lagt publikum fladt ned overalt, hvor de har trykket den af på deres forrige Europaturnéer. Vi er sikre på, at livesensationen Söhne Mannheims gør det igen i Amager Bio."

Söhne Mannheims giver koncert søndag den 6. marts 2011 på Amager Bio i København, og forsalget begynder på fredag den 12. november. Se yderligere info på www.amagerbio.dk eller på www.soehne-mannheims.de.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA