x

Henrik Hall melder afbud til Love Shop-koncerter

Henrik Hall melder afbud til Love Shop-koncerter

Jens Unmack og Henrik Hall skulle i morgen torsdag 11. november sammen have påbegyndt deres første Love Shop-turné efter udgivelsen af albummet "Frelsens Hær". Koncerterne vil fortsat blive afviklet, men beklageligvis vil man ikke kunne opleve Henrik Hall til de første koncerter.

I en pressemeddelelse fremgår det nemlig, at den 62-årige Henrik Hall har kæmpet mod en alvorlig kræftsygdom de seneste år. I de sidste par uger har han haft et tilbagefald og er derfor svækket af den behandling, han har modtaget i sidste uge. Derfor vil Henrik Hall med sikkerhed ikke stå på scenen, når Love Shop spiller i Aalborg i morgen.

Love Shop aflyser dog ikke hverken turnéen eller individuelle koncerter, og håbet er, at Henrik Hall vil blive frisk nok til at kunne indtage sine vante plads på scenen ved siden af Jens Unmack hurtigst muligt.

Om beslutningen om fortsat at afvikle turnéen siger Jens Unmack:

"Det er en svær situation. Henrik ønsker, at vi tager ud og spiller disse koncerter og at han så forhåbentlig kan slutte sig til os hurtigt. Vi har talt meget om det i bandet, om det er rigtigt eller forkert at spille nu uden Henrik, men har slutteligt ladet hans ønske opveje vores egen tvivl. Vi håber LS-tilhængere ude omkring vil bakke op omkring dette og sende varme tanker til Henrik".

Og Henrik Hall udtaler følgende: "Selvom det gør ondt, synes jeg klart, at Love Shop skal op på hesten og ud og præsentere vores nye plade uden mig i den foreliggende situation. Vi har aldrig aflyst, og jeg vil støde til bandet, så snart jeg igen er frisk".

Der går forhåbentlig ikke længe, inden Henrik Hall igen er frisk nok til at bidrage med tværfløjte, mundharpe og vokal til rigtig mange Love Shop-koncerter. Planen for de kommende koncerter er som følger:

Love Shop-tour:

Tor. 11/11 – Aalborg, Studenterhuset
Fre. 12/11 – Kolding, Godset
Lør. 13/11 – Århus, Train

Tor. 18/11 – Roskilde, Gimle
Fre. 19/11 – Odense, Posten
Lør. 20/11 – København, Store Vega (Udsolgt)
Søn. 21/11 – København, Store Vega (Ekstra)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA