x

Take That udsender dvd

Take That udsender dvd

De engelske koncerter med Take That blev udsolgt på under 24 timer, hvilket er ekstra imponerende, når man tænker på, at der er tale om et salg af mere end en million billetter. Gruppens danske koncert solgte også ud samme dag som billetterne kom til salg, så interessen for Take That må siges at være intakt. Nu varmer gruppen op til den kommende turné med udgivelsen af en dokumentarfilm, der dokumenterer Robbie Williams' tilbagevenden til gruppen.

Resultatet af genskabelsen af Take Thats oprindelige opstilling er albummet "Progress", der udkommer 15. november. Gendannelsen var officiel i juli 2010, men inden da havde gruppens medlemmer allerede påbegyndt arbejdet på albummet, og filmen dækker en periode på tolv måneder, hvor man følger de fem engelske sangere.

I en pressemeddelelse kaldes filmen en "fluen på væggen-dokumentar, hvor kortene bliver lagt på bordet. Dette er den sande historie om den største og mest spændende genforening i Storbritaniens pophistorie", og den historie kan opleves fra 6. december, hvor "Look Back - Don't Stare" udsendes på dvd.

Se traileren til "Look Back – Don't Stare":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA