x

4 Guys From The Future giver gratis koncert

4 Guys From The Future giver gratis koncert

Bag navnet 4 Guys From The Future finder man Bjarke Porsmose og Rasmus Valldorf fra Lily Electric samt Jarno Varsted fra Rumspringa og Straight From The Harp samt Mads Brinch Nielsen, der ganske som Rasmus Valldorf også spiller med The Asteroids Galaxy Tour. Sammen har de færdiggjort og udsendt debutalbummet "Under The New Morning Sun", og i næste uge giver de tre koncerter.

Det kommer til at foregå i København, Odense og Århus, og til koncerten i den fynske hovedstad vil der såmænd være gratis adgang. Det er spillestedet Kansas City, der er i tidligt julegavehumør, så når 4 Guys From The Future og det lokale opvarmningsband Dorias Baracca går på scenen, kan man altså opleve det for nul kroner.

Der er ikke gratis adgang i Århus, men her får man så tilgengæld også en opvarmningskoncert med amerikanske Paraguay med i købet. Jon Sanchez (sang/guitar, The Summer Wardrobe, Roky Erickson) og Claire Hamilton (sang/guitar, The Breathers, The Summer Wardrobe) udgør duoen, og de er i Århus i perioden 14.-21. november for at lave workshops på Det Jyske Musikkonservatorium og co-write med lokale sangskrivere. Og hvad kunne så være mere oplagt end at blande teori med praksis på Musikcaféen, hvor der efterfølgende vil være Late Night After Party med dj's og billig bar.

Den korte turné starter på Rust i København, hvor bandet spiller til arrangementet Rust Never Sleeps. Her leveres opvarmningen af Hyldgaard og New TV Wonders.

4 Guys From The Future kan opleves på følgende datoer:

18/11, Rust, København
19/11, Kansas City, Odense
20/11, Musikcaféen, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA