x

Black Light White Light indspiller i Los Angeles

Black Light White Light indspiller i Los Angeles

De tre danske herrer, der står bag bandnavnet Black Light White Light, er lige nu i USA og indspille gruppens debutalbum. Det foregår i samarbejde med den amerikanske producer Rick Parker, der tidligere har været tekniker og mikser for et band, der rent genremæssigt ligger meget tæt på Black Light White Lights stil - nemlig Black Rebel Motorcycle Club.

Gruppen, der består af Martin Ejlertsen (vokal, guitar), Tobias Winberg (bas) og Adam Winberg (trommer), har blot en selvudgivet ep bag sig, men den har, ifølge bandet, allerede åbnet flere døre i USA.

Via MySpace har den omtalte producer nemlig hørt Black Light White Light, og inviteret gruppen til Bright Street Studios i Hollywood, Los Angeles. Rick Parker har desuden været tekniker og mikser for den amerikanske singer/songwriter Miranda Lee Richards, ligesom han har en lang række andre samarbejder på cv'et.

I aften, torsdag den 11. november, spiller Black Light White Light også en showcase for en række amerikanske labels, bookere og presse, på spillestedet Silverlake Lounge i Los Angeles med henblik på at få udgivet debuten i USA, samt en ambition om en turné næste år.

Black Light White Light har som sagt udgivet ep'en "Director's Cut" tidligere i år, der udkom på Record Records/Tunecore. Hør mere til bandet på blacklightwhitelight.com.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA