x

Helmig topper hitlisten

Helmig topper hitlisten

Fredag morgen er lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske top 40-hitliste, og i dag har vi en nyhed på førstepladsen, nemlig Thomas Helmigs bokssæt "Past Forward" med i alt 60 sange fra Helmigs 25-årige karriere samt en dvd.

Også på andenpladsen finder vi en nyhed, nemlig Love Shop og deres særdeles anmelderroste album "Frelsens Hær", deres første i syv år.

Hitlisten op til jul er vanen tro præget af best of-udgivelser, og en sådan finder vi også på 14. plads med Bon Jovis "Greatest Hits", der er ugens tredje nyhed. Jamiroquai er ny som nummer 18 med "Rock Dust Light Star", Carpark North går ind på en 22. plads med "Best Days" - endnu en opsamling - reality-fænomenet Amalie er ny som nummer 24 med "I Mine Sko", børnealbummet "Ramasjang Hits" går ind på en 26. plads, og bog- og filmaktuelle Tommy Seebach indtager hitlisten med endnu et bokssæt, "Komplet & Rariteter" på en 29. plads.

Vi finder også et par re-entries på denne uges hitliste, nemlig turnéaktuelle Sys Bjerre, der vender tilbage til en 36. plads med "All In" og Michael Bublé, der er tilbage på hitlisten på en 37. plads med "Crazy Love".

På tracklisten er Clara Sofie og Rune RK tilbage i toppen med "Når Tiden Går Baglæns". Højeste nyhed er Tim Berg, som debuterer på en femteplads med "Seek Bromance". Medina er ny som nummer 23 med "You & I", Carpark North springer ind på en 27. plads med "Burn It" og endelig er der Robyn, der går ind som nummer 38 med "Indestructible". Der er ingen re-entries på denne uges trackliste.

Se hele ugens hitliste hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA