x

The Wong Boys giver koncert for en femmer

The Wong Boys giver koncert for en femmer

Det østjyske duo The Wong Boys alias sanger Frank Ziyanak og programmør Stefan Kvamm udgav 1. november deres andet album, "W", opfølgeren til den selvbetitlede debut fra 2008, og 19. november klokken 21 giver de deres første koncert oven på udgivelsen. Den kommer til at finde sted på Huset i Magstræde i København, og ved denne lejlighed er duoen udvidet med trommeslageren Ibber, også kendt fra andre Frank Ziyanak-sammenhænge som Death To Frank Ziyanak og Frank Ziyanak solo.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez var meget tilfreds med "W", som han tildelte fem stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"... kulsort elektronisk tyngde og dybde, der samtidig gemmer på både melodi og mening. De to eletro-punkede outlaws skyder med skarpt og rammer plet på et glimrende album, der både klæder og udfordrer denne mørke årstid."

Og nok skyder The Wong Boys på alt, hvad der rører sig, men tro ikke, at de nedlægger alle de kvinder (eller drenge), der byder sig til. Faktisk hylder de den livslange, monogame kærlighed på det nye album på sangen "In da House", forklarer Frank Ziyanak:
 
- Det er en hyldest til vores respektive livslange sexpartner. Om at hente appetit ude og spise hjemme. Om at være byens største narrepik og være stolt af det, siger Frank Ziyanak og tilføjer:
 
- Da vi var unge, var jævnaldrende tøser kluntede med højt hår og Buffalo-støvler. Det var brun sovs og kartofler. Nu taler vi filet mignon. 2010-arkitektur af højeste klasse.
 
Musikalsk bærer det nye album ifølge parterne selv præg af, at de er meget uenige om mangt og meget rent kunstnerisk, men denne uenighed er at dømme efter ovennævnte anmeldelse tilsyneladende et plus.
 
- Vi er et band, som er konstant ved at gå i stykker. En kamp på kanten af et barberblad kan efterlade ethvert band splittet, siger Frank Ziyanak.

Billetten til koncerten på Huset koster en beskeden femmer, som betales ved indgangen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA