x

White Lies spiller i KB-Hallen

White Lies spiller i KB-Hallen

KB-Hallen er rammen om en koncert med den engelske rocktrio White Lies i marts næste år. Koncerten kommer i kølvandet på udgivelsen af bandets andet album, der har fået titlen "Ritual".

Det andet album udkommer nemlig den 17. januar, mens den første single, "Bigger Than Us", allerede udkommer på mandag den 22. november. Albummet er produceret i samarbejde med Alan Moulder, der er kendt for sine samarbejder med etablerede navne som The Killers, Depeche Mode og Smashing Pumpkins.

Bandets frontmand Harry McVeigh har tidligere udtalt, at sangene på "Ritual" vil være mere opmuntrende end på den forrige plade, "To Lose My Life...". Det var også bandets debutalbum, og det fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen, der kaldte det "et studium i velproduceret weltschmerz". Albummet har indtil nu taget trioen forbi Danmark otte gange, heriblandt koncerter på Skive Festival, Roskilde Festival, Vega med flere.

Hør selv bandets velkendte, let dystre rocklyd sammen med nyt og mere opløftende materiale, når White Lies optræder for første gang i KB Hallen, den 1. marts 2011. Billetsalget starter på fredag, den 19. november, kl. 10:00 via billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA