x

Electric Lady Lab sælger guld og udgiver debut

Electric Lady Lab sælger guld og udgiver debut

Stine Hjelm Jacobsen og Martin Bøge Pedersen, der er kendt som duoen Electric Lady Lab, er netop gået guld med singlen "You & Me", der samtidig bliver lanceret internationalt. Guldpladen betyder, at singlen har rundet de 15.000 downloads, og salget er ifølge en pressemeddelelse ikke stagneret, så der er håb om et platintrofæ.

Derudover har popduoen opnået op mod 575.000 visninger på YouTube af musikvideoen til "You & Me", der er baseret på mere end 1.000 stillbilleder. Netop dette faktum har medvirket til, at Electric Lady Lab nu også kan glæde sig over, at deres single er blevet udsendt i syv lande (Sverige, Norge, Finland, Holland, Belgien, Grækenland og Ungarn) og endnu flere følger - heriblandt Tyskland til januar.

"You & Me" består blandt andet af et sample fra 1992-hittet "Rhythm Is A Dancer", som eurodance-gruppen Snap! i sin tid stod for. Singlen vil også være at finde på duoens første album, der udkommer den 10. januar.

Electric Lady Lab er dog ingenlund grønne i branchen, da de hver især har baggrunde fra andre projekter. Stine Hjelm Jacbosen (vokal) har blandt andet været en del af det punkinspirerede popband Nu, mens Martin Bøge Pedersen (sangskrivning og produktioner) er den ene havldel af The Loft.

Du kan foreløbig høre "You & Me" på YouTube-klippet herunder, mens debutalbummet udkommer den 10. januar:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA