x

Tidligere Soundgarden-forsanger indspiller med Rage Against The Machine

Tidligere Soundgarden-forsanger indspiller med Rage Against The Machine

Rygterne svirrer på den mere vrisne del af den amerikanske undergrundsscene i disse dage; det er nemlig nu en kendsgerning, at den tidligere Soundgarden-forsanger, Chris Cornell, HAR indspillet omkring 20 nye sange sammen med Rage Against The Machine. Det er OGSÅ en kendsgerning, at han arbejder på et nyt album, med de tre tiloversblevne medlemmer af bandet: Tom Morello, Tim Bob Commerford og Brad Wilk. Imidlertid nægter bandet stædigt, at Cornell er den nye faste afløser for den tidligere forsanger Zach de La Rocha, som forlod det højenergiske band i oktober sidste år. Altsammen ifølge Rollingstone.com.

Det er Def Jams langskæggede producer-geni Rick Rubin, som har siddet bag knapperne og lagt lyd-creme på de – indtil videre – 20 færdige numre. En af grundene til at bandet ikke indrømmer Cornells nye status, skal måske søges i juraen – RATM og Cornell er nemlig signede på to forskellige selskaber. Efter Grammy-uddelingerne i februar, erklærede RATM’s Tom Morello dog Cornell sin kærlighed med disse ord: ”Chris Cornell er en af de bedste sangere og tekstforfattere i rockens historie, og det har været sindssygt fedt at jamme med ham”. En løsning på de legale problemer, kunne dog ende med at blive, at RATM/Cornell simpelthen kalder sig noget andet – og altså optræder som et helt nyt band.

Zach De La Rocha – hvad så med ham? Jo, han knokler selv i øjeblikket – på sit første soloalbum – og har i dén anledning tilkaldt assistance fra selveste Roni Size. Der er endnu hverken releasedato eller titel.

Hvad så Roskilde – hvad med liiige at få de gutter på plakaten NU?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA