x

Miike Snow giver to danske koncerter

Miike Snow giver to danske koncerter

Den svenske trio Miike Snow giver to koncerter i Danmark den 31. januar på Store Vega i København og den 1. februar På Voxhall i Århus.

De to oprindelige bagmænd i Miike Snow er de to popproducere fra Göteborg, Christian Karlsson og Pontus Winnberg, der har stået bag store projekter i fortiden. I 2004 var de for eksempel i fuld gang med at skrive sange til Britney Spears' kommende album, ligesom de også har samarbejdet med folk som Jennifer Lopez og Madonna.

Miike Snow blev til en trio i 2007, hvorefter bandets selvbetitlede debut udkom i 2009. GAFFAs anmelder Simon Christensen var ikke sen til at give albummet fire stjerner, og kalde det for "friskt, helstøbt, overraskende, vibrant; endnu en grund til at misunde det svenske øre for gode, behagesyge popmelodier. Næsten for behageligt, næsten for tæt på poptraditionen".

Gruppen har siden hen stået bag remix' af grupper som Kings of Leon og Vampire Weekend med flere. Trioen har tidligere givet koncert på Loppen i København, samt på årets Roskilde Festival. I et interview GAFFA tidligere har bragt med gruppen, fortæller Karlsson, hvordan bandet optræder live:

- Vi har ikke nogen computere med på scenen, men spiller alle vores numre live, så derfor kan vi godt spille et ti minutters lang version af "Animal", som vi heller ikke selv ved, hvordan skal ende. Det er spændende for os at vide, at alt kan gå galt med alt det her udstyr, men det er dejligt at se, at publikum kan lide musikken, også når vi laver lange instrumentale stykker, så det føles som et rave. Det er sjovt, og vi elsker det, og vi bliver bedre og bedre hver gang, udtaler han og fortsætter:

- Det er os tre i bandet, mig, Andrew og Pontus, og så har vi derudover tre venner med. Vi er seks på scenen og har alle en masse udstyr på scenen.

Om det helt præcist er samme opsætning, må vi vente og se til koncerterne med Miike Snow, som er den 31. januar på Store Vega i København, mens Århus-koncerten på Voxhall er den 1. februar 2011. Billetsalget begynder i morgen, torsdag 18. november kl. 10:00 via Billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA