x

Elton John skal være redaktør

Elton John skal være redaktør

Den britiske avis The Independent får ny redaktør den 1. december. Det bliver et endagsforetagende, der kun gælder den 1. december, men så er det til gengæld også Sir Elton Johns navn, der kommer til at stå på redaktørskrivebordet på den britiske redaktion. Han skal nemlig være gæsteredaktør på avisen.

Sangeren vil stå bag en særlig World Aids Day-udgave af den britiske publikation, hvor overskuddet af indtægterne skal gå til Elton John Aids Foundation. Elton John udtaler til The Independent:

"Jeg var begejstret for at blive inviteret som gæsteredaktør for The Independent. Jeg ser virkelig frem til at tilbringe en dag i redaktørens stol, og jeg er glad for at få chancen for at sætte aids på toppen af den redaktionelle dagsorden."

Elton John har for nylig udtalt, at han ikke vil konkurrere med nutidens store popstjerner som Lady Gaga, og derfor ikke vil lave flere popsange. Han vil dog indspille et nummer til den kommende Disney-film "Gnomeo & Juliet", der udkommer næste år - netop i fællesskab med Lady Gaga.

Se Independent.co.uk for yderligere information om Sir Elton Johns redaktørplaner.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA