x

Aloe Blacc til Århus

Aloe Blacc til Århus

På sit første album eksperimenterede Aloe Blacc med en lang række genrer, men med albummet "Good Things" har sangeren holdt sig til soulgenren. Det ser ud til at give pote for Blacc, der til april lægger vejen forbi Voxhall i Århus.

Herhjemme er Blacc fortsat nok bedst kendt for at have sunget på "The Sound Of Swing" med The Kenneth Bager Experience, men i hjemlandet har han også haft succes med sangen "I Need A Dollar", der anvendes som titelmelodi til den amerikanske tv-serie "How To Make It In America". Sangen findes på "Good Things", der ifølge Aloe Blacc handler om at se positivt på tingene:

– For mig handler titlen om at finde løsninger på de problemer, man måtte have; at få det bedste ud af dårlige situationer. I titelsangen handler det om et forhold, der er gået i stykker. Der er en linje, hvor jeg synger: "Ever since you've been gone – 'been a lotta good things goin' on." Når man er kommet ud af et dårligt forhold, kan man for eksempel begynde at føle sig fri og glad igen, og man har en oplevelse af, at der foregår en masse gode ting. Men det gælder ikke kun forhold mellem mennesker, jeg har en idé om, at der kan komme en masse godt ud af det, hvis vi bryder de dårlige forhold, vi har til eksempelvis overforbrug, kapitalisme og den måde, vi behandler miljøet på. Hvis vi bryder vores dårlige vaner og udvikler os, ville det være en fantastisk ting for verden.

Aloe Blacc giver koncert på Voxhall i Århus 17. april, og billetter kan købes via GAFFA Live.

Læs hele GAFFAs interview med Aloe Blacc.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA