x

Black Dice spiller på Stengade

Black Dice spiller på Stengade

Lørdag den 27. november spiller den amerikanske gruppe Black Dice på det genopståede københavnske spillested Stengade. Med til koncerten er også Brooklyn-bandet Growing.

Amerikanske Black Dice spiller eksperimenterende elektronisk noise-musik og opdyrker deres egen udsyrede rave-musik. Trioen er kendt for elektroniske trance-rytmer, fritflydende synthesizers og afrikansk slagtøj. Bandet udgav senest albummet "Repo" i 2009, der også tog dem forbi Roskilde Festival samme år. Bandet er udgivet på pladeselskabet Paw Tracks, der også udgiver navne som Avey Tare, Panda Bear med flere.

Landsmændene fra Growing har udviklet sig fra at være bygget op omkring en langsom, instrumental, støjet og ambient dronelyd mod en mere pulserende og rytmisk drevet musik. Deres koncerter er kendte for at være spillet rigtig højt, ligesom de som regel spiller deres sæt i et stræk. Growing er aktuelle med albummet "PUMPS!", der udkom tidligere i år.

Det er arrangørerne Escho, der står bag arrangementet med Black Dice og Growing, der løber af stablen lørdag den 27. november på Stengade i København. Se info om billetsalg på www.escho.net.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA