x

The Killers udsender juleplade

The Killers udsender juleplade

De sidste fire år har The Killers til jul skrevet og udsendt en julesang, hvor overskuddet fra salget er gået til kampagnen Product Red, som samler penge ind til kampen mod aids, tuberkulose og malaria i Afrika. Bandet holder lige nu en pause, men alligevel har de fundet tid til at indspille sangen "Boots", der udsendes sidst på måneden.

The Killers annoncerede i januar måned, at de ville holde en pause efter at have indspillet og turneret nærmest nonstop i seks år. Frontmand Brandon Flowers har dog ikke brugt tiden på sofaen, men i stedet skrevet og indspillet albummet "Flamingo", der gik ind på førstepladsen på den engelske albumhitliste.

Flowers er lige nu på en amerikansk soloturné, der afsluttes i begyndelsen af december, men alligevel har han og resten af bandet altså kunnet finde tid til at indspille deres femte julesang, der udsendes 30. november.

Dette kunne ses som startskuddet til en gendannelse af gruppen, da der florerer rygter om, at de er ved at være klar til at begynde at kigge på nyt materiale, og ifølge Gigwise er de i snak om en række festivalarrangører om at spille koncerter til sommer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA