x

Vandt du billetter til Iceland Airwaves? – Islands største musikfestival

Vandt du billetter til Iceland Airwaves? – Islands største musikfestival

20.-24. oktober er der igen Iceland Airwaves, Islands største festival for ny, spændende rock, electronica og det, der ligner. I år kan du bl.a. opleve engelske Keane, amerikanske The Shins, svenske Sahara Hotnights, tyske To Rococo Rot og markante, lokale navne som Gus Gus, Mugison, Leaves, Minus og Ghostdigital med Einar Örn fra Björks gamle band The Sugarcubes og mange, mange flere – i alt over 100 navne, der indtager en række spillesteder i Reykjavik. Og du kunne vinde en tur derop med alt betalt!

Iceland Airwaves har fundet sted hvert år siden 1999 og er vel nærmest Islands svar på Spot-festivalen i Århus eller den amerikanske CMJ-festival – en festival for ny, spændende musik, som lige er brudt igennem eller er lige ved at gøre det, og om festivalen har pressen bl.a. skrevet, at den “har lige så meget andel i Reykjaviks internationale positive omtale som Björk.”

Til højre han du se links til historier fra GAFFA.dk-reportager fra Iceland Airwaves i 2001.

En heldig læser kunne vinde to billetter til festivalen incl. fly tur-retur og hotel. Konkurrencespørgsmålet var:

Sigur Rós fra Island har tidligere spillet på Iceland Airwaves. Og hvad er det nu, deres seneste fuldlængde-album hedder?

Og svaret er, i al sin enkelhed: ()

Vinderen er fundet, og den heldige er:
Anders Bæk Simonsen
2650 Hvidovre

Vinderen har fået direkte besked. Tillykke!

Besøg Iceland Airwaves' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA