x

Take That besøger Danmark

Take That besøger Danmark

Take That giver en udsolgt koncert i Parken til juli, men allerede her i december er der mulighed for at opleve dem på dansk grund, når de lægger vejen forbi TV2 for at snakke om deres nye plade "Progress".

Det er den 2. december, at Gary, Mark, Howard, Jason og Robbie besøger TV2's Go' Aften Danmark-program til en Go' Aften Take That Special, der bliver sendt fra studiet i Tivoli. Her skal bandet naturligvis snakke om gendannelsen og de kommende koncerter, men de vil også optræde med deres nye hit "The Flood".

Take Thats nye album udkom i mandags, og om tirsdagen blev det offentliggjort, at "Progress" er dette århundredes bedstsælgende album i England på førstedagen. "Progress" solgte mere end 235.000 eksemplarer på sin første udgivelsesdag, hvilket gør det til det hurtigst sælgende album, siden Oasis udgav "Be Here Now" tilbage i 1997.

Der er også fin succes til singlen "The Flood", der gik direkte ind som #2 på den engelske chart i sidste uge, hvilket giver de 5 medlemmer deres 16. top 5-singlehit.

Har man anskaffet sig billet, kan Take That opleves i Parken 16. juli 2011. Ellers er der fortsat mulighed for at skrive sig på ventelisten hos Billetnet, hvilket kan give mulighed for, at man kan få sig en billet, hvis der senere skulle blive frigivet flere billetter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA