x

Beatsteaks giver danske koncerter

Beatsteaks giver danske koncerter

Den 6. og 7. maj kommer det tyske band Beatsteaks forbi dansk jord, når de besøger henholdsvis København og Århus. Gruppen er et prominent navn på den tyske scene, men er herhjemme et forholdsvis ubeskrevet blad.

Beatsteaks blev dannet i Berlin 1995, og allerede i 1996 vandt gruppen en musikkonkurrence, der gjorde, at de kunne spille den 10. koncert som support for ingen ringere end Sex Pistols. Bandet brød for alvor igennem i 2004 med det fjerde album "Smack Smash", og andensinglen fra det album, "I Don't Care As Long As Your Sing". Netop det album gjorde, at gruppen vandt "Best German Act" ved MTV European Music Awards samme år.

Bandet var senest aktuelle med albummet "Limbo Messiah" fra 2007, hvorefter der fulgte en halvanden års turné. Siden har bandet taget en længere pause, men vender tilbage med det sjette studiealbum "Boombox" den 28. januar 2011. Den første single fra det album udkommer dog allerede den 3. december, hvor nummeret "Milk & Honey" bliver udgivet.

Hvordan det lyder, kan du høre til koncerterne den 6. maj på Loppen i København og på Voxhall i Århus den 7. maj. Billetter til sidstnævnte koncert kan erhverves via GAFFA Live, mens man kan finde mere info om billetsalget til København-koncerten på loppen.dk. Se mere om Beatsteaks på Myspace.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA