x

Chromatics giver første koncert i Danmark

Chromatics giver første koncert i Danmark

Lørdag den 27. november får københavnerne besøg af nu-disco gruppen Chromatics. Det er på Lille Vega, og det er bandets allerførste koncert på dansk jord, hvor dansk/iranske Rosemary vil varme op, og en større efterfest er stablet på benene.

Chromatics debuterede i 2003 med albummet "Chrome Rats vs. Basement Rutz", og de har siden udgivet to album, hvor det seneste fra 2007, "Night Drive", er udgivet på det prominente italienske pladeselskab Italians Do It Better. Netop "Night Drive" var med til at etablere en solid hype omkring bandet, der nu består af Adam Miller, Ruth Radelet, Johnny Jewel og Nat Walker.

Desuden var "Night Drive" også med til at vække opmærksomhed omkring musikstilen nu-disco, der er kendetegnet ved at trække på 70'ernes og 80'ernes disco, midtfirsernes Italo Disco og den synthpop, der er kendetegnede for genren Eurodisco.

Efter koncerten med den amerikanske gruppe tager en række dj's plads bag pulten og fortsætter festen. Kasper Bjørke, Djuna Barnes og Vinnie Who med flere vil give et dj-sæt i tråd med aftenens festlige nu-disco.

Chromatics' første koncert på dansk jord er lørdag den 27. november på Lille Vega, og billetter kan købes via GAFFA Live, hvor der som sagt vil være afterparty med dj-sæt af Vinnie Who, Djuna Barnes, Kasper Bjørke med flere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA