x

RATM-gendannelse kunne være en engangsaffære

RATM-gendannelse kunne være en engangsaffære

I et interview med MTV udtaler Audioslave/Rage Against The Machine-guitaristen Tom Morello, at de kun planlægger at spille en koncert med det gendannede RATM.

Bandet er booket til at spille på den amerikanske Coachella Festival i slutningen af april, men der er altså ikke noget, der lige nu tyder på, at bandet vil bruge det job som springbræt til en turné.

I interviewet siger Morello, at de spiller koncerten for at levere et knockout-slag til præsident Bush på en festival, der har forsøgt at booke dem siden festivalen blev startet i 1999.

"Er det et tilfælde, at i de syv år, hvor Rage Against The Machine har været væk, at landet er gledet ud i en højrefløjsskærsild? Det tror jeg ikke. Det gik op for os alle, at tiden var rigtig til at se, om vi kan slå Bush-administrationen ud i ét slag, og vi håber at kunne gøre det job godt. Denne administration har så meget skade, det vil tage generationer at rette op på. Det er en administration, der tror, at den står over landets love, hvilket er fint for en kejser, men ikke så godt for en præsident. En ting, denne præsident ikke står over, er fysikkens love, og der er ingen aktion uden reaktion. Og vi er en del af den reaktion".

Morello fortæller desuden, at bandet er meget opsat på at spille den kommende koncert, som de føler er nødvendig lige nu. Men han siger desuden, at bandet kun har planlagt denne ene koncert, selvom han ikke vil udelukke fremtidige RATM-aktiviteter.

Det betyder, at muligheden for fremtidige europæiske datoer ikke lige nu ser for gode ud, men vi kan da håbe, at de ændrer sig, hvis Coachella-koncerten bliver en positiv oplevelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA