x

The Knife udgiver nye remix-versioner

The Knife udgiver nye remix-versioner

Den svenske duo The Knife har netop udgivet to nye versioner af nummeret "Seeds", der oprindeligt var musik til den audiovisuelle opera "Tomorrow, In A Year". De to versioner er udarbejdet af den eksperimenterende dance-producer Portable aka Bodycode, ligesom den hollandske Shinedoe står bag det andet remix. Begge versioner bliver samlet på en 12"-vinyl (se billede for cover), der udkommer den 6. december, mens de allerede kan købes via Beatport på The Knifes hjemmeside.

"Seeds" er oprindeligt et techno-pop nummer med svenske Jonathan Johansson og danske Kristina Wahlin på vokal. Musikken til operaen blev udarbejdet med Planningtorock og Mt. Sims, og den modtog store roser af GAFFAs anmelder Jesper Buhl. Han gav albummet topkarakter med seks stjerner, og skrev:

"Alle numre på 'Tomorrow, In A Year' synes, på trods af den store variation, at have et fælles ophav. Pladen gennemsyres af The Knifes og Fever Rays lyduniverser og musikalske dna, som passer fortrinligt til de Darwin-inspirerede tekster, uanset om der synges om sorgen efter den afdøde datter ('Annie's Box') eller om aflejringer af fossiler i flodsenge ('Epochs'), og uanset om det er Mt. Sims, Karin Dreijer, Lærke Winther, Kristina Wahlin eller Jonathan Johansson, der synger de på én gang smukke, rædselsvækkende numre, som er dragende, men også utilnærmelige i deres totale mangel på leflen. Sublimt."

Du kan allerede høre numrene på Beatport, hvor numrene også kan købes. 12"-vinylen udkommer den 6. december i år på Ghostly International.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA