x

Parken bygger ny scene

Parken bygger ny scene

Folkene bag Parken har sat planerne om en multiarena i bero og laver nu i stedet en millioninvestering i en ny scene, som kan bruges til 'danske og internationale navne, der er for små til Parkens store stadion-rum og for store til byens øvrige koncertsteder'. Det skriver Parken Sport & Entertainment i en pressemeddelelse.

Det nye projekt har fået navnet Lille Arena, og det nye spillested vil være en indre arena i Parken med plads til 15.-25.000 tilskuere. Om det nye tiltag siger Lotte Reimar, administrerende direktør for Parken Venues:

"Vi forudser, at vi i løbet af 2011-12 vil afholde otte til 10 koncerter eller andre arrangementer med tilsammen i størrelsesordenen 150.000-175.000 gæster, som uden Lille Arena ikke ville være afholdt i København".

Det forventes, at Lille Arena i løbet af første kvartal næste år vil stå klar til koncerter. Her skulle man gerne få en anderledes koncertoplevelse, end det i dag er tilfældet til koncerterne i Parken, siger Lotte Reimar:

"Den flere millioner kroner store teknologiinvestering i afdækningssystemet forbedrer den visuelle oplevelse i Parken. Samtidig investerer vi i yderligere forbedringer af akustikken. Jeg tror godt, at jeg kan love vores publikum en helt anderledes og meget bedre oplevelse ved de mindre koncerter, som vi oplever et stigende behov for".

Med investeringen i Lille Arena får Parken og Københavns Kommune i de næste par år mulighed for at se potentialet an for en multiarena i København, da man i planerne for multiarenaen havde budgetteret med samme antal koncerter, som det forventes man vil kunne opleve i Lille Arena de næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA