x

Axl Rose lægger sag an mod Activision

Axl Rose lægger sag an mod Activision

Guns N' Roses inviterede for nylig Duff McKagan med på scenen i London, men noget kunne tyde på, at der kommer til at gå lidt, inden Slash får samme invitation. Axl Rose er nemlig så utilfreds med, at de to musikere kan ses sammen på en scene i spillet "Guitar Hero III", at han nu sagsøger spilfirmaet Activision for 20 millioner dollars.

Ifølge Reuters skriver Axl Rose i sagsanlægget, at der foreligger en aftale mellem ham og Activision om, at Slash ikke skulle inkluderes i spillet, og den aftale brydes, når folk spiller med på sangen "Welcome To The Jungle", hvor man kan se Slash og Axl på scenen sammen.

Aftalen inkluderede også et løfte om, at Velvet Revolver heller ikke ville optræde i samme spil som Guns N' Roses, men det gør de med sangen "She Builds Quick Machines".

Ifølge Reuters trak Axl Rose sin tilladelse til brugen af "Welcome To The Jungle" tilbage, da han fandt ud af, at Slash ville optræde i spillet. Activisions svar skulle dengang have været, at Slash kun var tilføjet i en demoversion, der skulle bruges på messer, og at han ikke ville være med i det færdige spil. Men det er han, og Slash optræder endda på coveret til spillet.

Disse omstændigheder samt Activisions uautoriserede brug af "Sweet Child 'O Mine" i en reklamekampagne har fået Axl Rose til at lægge sag an mod firmaet, og i det sagsanlæg vurderer sangeren, at firmaet skylder ham 20 millioner dollars.

Activision har endnu ikke kommenteret sagsanlægget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA