x

Toto vender tilbage i 2011

Toto vender tilbage i 2011

Den 30. juni vil Toto atter indtage KB Hallen, ligesom de besøger Vejle Musikteater den 10. juli 2011. Den amerikanske gruppe spillede senest en koncert i KB Hallen i juli måned i år, og de vender stærkt tilbage næste sommer.

Gruppens seneste besøg i Danmark var en del af en succesfuld genforeningsturne, der havde til formål at samle penge ind til den sygdomsramte bassist Mike Porcaro. Her genfandt bandet på ny spillelysten, og derfor har de netop besluttet, at de vil spille endnu et antal europæiske koncerter til næste sommer – heriblandt i København og Vejle.

GAFFAs anmelder Rasmus Heide var til stede under sommerens Toto-koncert, der blev karakteriseret som "en nostalgisk svedtur". Derudover skrev han følgende om koncertens afslutning:

"Festen farer direkte op i det røde felt, da (Simon red.) Phillips og (Steve red.) Lukather sammen åbner "Hold the Line"  - Totos debuthit fra 1978. Danskere, svenskere og en del engelsktalende publikummer sveder KB Hallens legendariske koncertsved, mens de går amok. På den måde ender aftenen fint på en bølgetop, efter lidt for mange ballader omkring halvvejs i koncerten."

Det multi-Grammy-vindende amerikanske rock-band blev grundlagt i 1977 af nogle af tidens mest populære og erfarne studiemusikere. Gennem tiden har de stået bag nogle store hits såsom "Hold The Line", "Rosanna", "Africa", og mange flere.

Toto vil til de danske koncerter bestå af et line-up med blandt andet super-guitaristen Steve Lukather, David Paich på keyboards/vokal, Simon Philips på trommer, keyboardspiller Steve Porcaro, og forsanger Joseph Williams.

Se om Toto kan leve op til den fem stjernede anmeldelse fra i sommer - den 30. juni i KB Hallen i København eller den 10. juli på Vejle Musikteater - City Park i Vejle. Billetsalget starter den 29. november kl. 10:00 via billetlugen.dk for koncerten i København, mens det er via vejlebilletten.dk for koncerten i Vejle.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA