Nyhed

The Get Up Kids indspiller igen

Seks år efter udgivelsen af "Guilt Show" er The Get Up Kids tilbage i studiet

The Get Up Kids gik i opløsning i 2005 efter at have udsendt fire fuldlængde-udgivelser samt diverse andre skiver, men efter tre år, hvor medlemmerne havde spillet med bands som Spoon, The New Amsterdams, Reggie & The Full Effect og Koufax, fandt medlemmerne sammen igen for at turnere. Det gik så godt, at bandet nu har skrevet nyt materiale til et album, der kommer i 2011.

Websiden Stereogum har talt med bandets bassist Rob Pope, der kan fortælle, at gendannelseskoncerterne i 2008 og 2009 havde været en så positiv oplevelse, at de pludselig på en festival i Belgien var blevet enige om, at vi ville gå i gang med at skrive ny musik sammen.

Pope siger, at han mener gruppens styrke er deres evne til at skrive korte og fængende pop-punksange, og det har de fokuseret på, mens de skrev sangene. Men samtidig har de forsøgt at få sangene til at lyde anderledes, end alt det de tidligere har udsendt. Derfor er dette den underligste plade, de nogensinde har lavet, siger bassisten.


Resultatet udsendes til januar med titlen "There Are Rules", og udgivelsen følges op med en verdensturné, der starter med to måneder i USA.

Første smagsprøve fra albummet er sangen "Regent's Court", der kan høres hos Stereogum.

ANNONCE