x

Noel Gallagher indspiller soloplade

Noel Gallagher indspiller soloplade

Siden Liam Gallagher i august 2009 modtog en opsigelse fra sin bror Noel, har pressens fokus primært været på sangerens intention om at fortsætte karrieren under navnet Beady Eye. Men nu er det kommet frem, at Noel Gallagher er gået i gang med indspilningerne til sit første soloalbum, og ifølge BBC har han fået hjælp til indspilningerne fra Miles Kane.

Miles Kane er nok bedst kendt som den ene halvdel af The Last Shadow Puppets (Alex Turner fra Arctic Monkeys er den anden), men han har også en fortid i nu opløste The Rascals, og han er som Noel i gang med at lave sit første soloalbum. Samarbejdet mellem de to startede, da Noel sang kor på sangen "My Fantasy", et nummer som Kane tidligere har udtalt, at han gerne ville have Liam til at synge på.

Kanes soloalbum har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men singlen "Inhaler" udkom 22. november, og hans første soloturné er også blevet annonceret. I den anledning er han blevet interviewet af BBC, hvor han blandt andet fortalte, at han for nylig igen havde været en tur i studiet med Noel Gallagher, men denne gang var det ikke for at indspille til hans eget album.

Han fortæller, at han var der for at indspille noget guitar for Noel, hvilket tog ham et par timer, men derudover er der desværre ikke meget nyt om Noel Gallaghers kommende album.

Men selvom den mellemste Gallagher-bror altså har travlt med at færdiggøre sit første soloalbum, så har han dog ikke mere travlt, end at han godt kan finde sammen med endnu en musiker, Serge fra Kasabian, på søndag, hvor de to skal forestå lodtrækningen til tredje runde af den engelske FA Cup, en lodtrækning, som kunne sende Manchester City (Noels hold) op mod Serges favoritter fra Leicester City.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA