x

The Strokes, Sonic Youth og Blondie mindes afdøde Johnny og Joey Ramone

The Strokes, Sonic Youth og Blondie mindes afdøde Johnny og Joey Ramone

The Strokes, Sonic Youth, Blondie, Andrew W.K. og Sean Lennon er blandt de artister, som ved en støttekoncert i New York mindes Joey og Johnny Ramone, der begge døde af forskellige former for kræft. Koncerten, der har fået overskriften ”Be Well: Ramones Beat On Cancer”, bliver afholdt d. 8. oktober, hvilket ville have været Johnny Ramones 56 års fødselsdag.

Koncerten har været i støbeskeen siden maj, og den er blevet organiseret af Arturo Vega – Ramones samarbejdspartner igennem lang tid – og Johnny Ramone selv. Johnny, der som bekendt døde d. 15. i indeværende måned, insisterede under de sidste stadier af sin sygdom på at gennemføre koncerten, da han ikke ville skuffe fansene og andre involverede.

The Strokes manager Ryan Gentles udtaler sin beklagelse over, at Johnny ikke fik muligheden for at opleve koncerten, som han selv var ophavsmand til. ”De [Johnny og Arturo] havde planlagt det så længe, og han døde for bare et par dage siden, så det er virkelig sørgeligt. Der var en chance for, at han kunne have været der,” udtaler han.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA