Nyhed

Volbeat tager på klubturné

Bandet tager på en dansk turné i februar og marts, hvor man vil kunne opleve dem i noget mere intime omgivelser end normalt

Sidst Volbeat spillede danske koncerter var det spillesteder med navne som Arena, Forum og Gigantium, der lagde scener til. Men når de vender tilbage til Danmark for at give koncerter i 2011, bliver det noget mindre steder, der skal sætte rammen om bandets koncerter.

Volbeat har nemlig netop offentliggjort tolv danske koncerter via deres forum på den officielle webside, og her kan man se, at bandet lægger ud med at spille i Folkets Hus i Struer 23. februar, og derefter tager turen gennem landet, inden de runder af i Idrætscenteret i Nakskov 12. marts.

Bandet har ellers lige måttet aflyse fem engelske koncerter i denne uge, da en udmattet frontmand Michael Poulsen har fået ordrer fra lægen om ikke at rejse, før han har det bedre. Men det har tydeligvis ikke sat en dæmper på gruppens lyst til at give koncerter, og mon ikke 2011 vil byde på endnu flere koncerter i udlandet for bandet.


Volbeat kan opleves i Danmark på følgende datoer i 2011:

23. februar: Folkets Hus i Struer
24. februar: Tinghallen i Viborg
25. februar: Værket i Randers
26. februar: Det Musiske Hus i Frederikshavn

02. marts: Posten i Odense
03. marts: Tobakken i Esbjerg
04. marts: Godset i Kolding
05. marts: Voxhall i Århus

09. marts: Musikhuset i Slagelse
10. marts: Store Vega i København
11. marts: Gribskov Kultursal i Helsinge
12. marts: Idrætscenteret i Nakskov

ANNONCE