x

Take That går nummer et

Take That går nummer et

Femten år er der gået, siden de fem oprindelige medlemmer af Take That udsendte albummet "Nobody Else", og siden da er interessen for gruppen kun blevet større. Derfor kan det ikke overraske at bandet, der solgte samtlige billetter til deres koncert i Parken 16. juli på en dag, går direkte ind på en førsteplads på den danske albumhitliste i denne uge.

De er dog ikke eneste nyhed i top fem i denne uge, for der er blevet plads til Bruce Springsteen på en fjerdeplads, hvor han ligger efter Rasmus Seebach og Thomas Helmig. Springsteen er aktuel med albummet "The Promise", der indeholder sange indspillet i 1977 og 1978, da The Boss var i gang med at lave sit fjerde album, "Darkness On The Edge Of Town".

Kandis og "De Bedste Julehilsner" er sidste navn i top fem i denne uge, og næste nyhed findes på 9. pladsen, hvor Pink er placeret med sit opsamlingsalbum "Greatest Hits...So Far".

Også Dalton er ny på listen i denne uge med "Var Her!", der indtager 11. pladsen, på plads nummer 14 ligger Susan Boyle, der er aktuel med albummet "The Gift", og sidste navn i top tyve er Rihanna, hvis album "Loud" ligger på en 18. plads.

Nyhederne fortsætter i anden halvdel af top fyrre, hvor man finder kompileringsalbummet "Julehits - De Største Stjerner Synger" på en 26. plads, og en plads under den ligger Shu-Bi-Dua med opsamlingsboksen "10-18". Hansi Hinterseer er også ny på listen, hvor "Das Beste Von" indtager 36. pladsen foran Lille Nørd og albummet "Lille Nørd Med Anders & Katrine" på en 39. plads.

Sidste nyhed i top fyrre ligger på listens sidste plads, og det er igen Shubi-Dua, der fylder pladsen med boksen "1-18". Dermed er der altså ikke blevet plads til pladerne med The Beatles, der i sidste uge blev frigivet digitalt via iTunes. Pladerne har ellers solgt tusindvis af eksemplarer på verdensplan og optager mange pladser på iTunes' egen hitliste. Men salget herhjemme i sidste uge var altså ikke nok til at bringe dem tilbage på den danske albumhitliste.

Se den samlede liste hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA