x

Steen Jørgensen og Caroline Henderson synger julen ind

Steen Jørgensen og Caroline Henderson synger julen ind

Solisterne på DR Big Bands årlige juleturné blive i år Caroline Henderson og Steen Jørgensen. Det bliver første gang, de to deler scene, og med DR Big Band i ryggen skal de rundt om i landet synge julen ind med klassiske julesange såsom "Rocking Around The Christmas Tree", "When You Wish Upon A Star" og "A Child Is Born".

Traditionen med en årlig juleturné med DR Big Band og to solister startede i 2002, hvor Søs Fenger og Jimmy Jørgensen udgjorde et nydeligt par. I 2003 gentog Søs Fenger succesen denne gang i selskab med Anders Blichfeldt, og lige som året før trak de fulde huse.

Både Jørgensen og Henderson er kendt for at optræde i alternative sammenhænge. De har således begge stået på teaterscenen, og Jørgensen har sågar optrådt i spillefilmene ”Et Skud Fra Hjertet” (1986) og Erik Clausens ”Rami Og Julie” (1988). Desuden er de også kendt for deres villighed til at lade sig udfordre rent musikalsk. Som eksempler herpå kan nævnes Jørgensens samarbejde med bassisten Lennart Ginman i projektet Ginman/Jørgensen og Hendersons musikalske udvikling fra det dansevenlige popband Ray Dee Ohh til hendes seneste jazzede udgivelse ”Don’t Explain”.

Billetterne til arrangementet på Vega d. 14. december kl. 20 vil blive opdelt i to kategorier. Nummererede siddepladser på bag- og sidebalkonen (290 kr. plus gebyr) samt unummererede ståpladser på gulvet (230 kr. plus gebyr). Billetsalget starter d.24. september kl.10.00 via www.billetlugen.dk, på tlf. 70 263 267 eller i Fona-butikkerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA