x

Flere detaljer om nyt TV-2-album

Flere detaljer om nyt TV-2-album

Som vi kunne fortælle i sidste uge, er århusianske TV-2 lige om hjørnet med et nyt album. Nu har gruppen så offentliggjort titel og udgivelsesdato og lidt flere detaljer. Det nye album får titlen "Showtime" og er på gaden 14. februar. Det bliver TV-2's første album siden "For Dig Kunne Jeg Gøre Alting" fra efteråret 2007 og i alt deres 17. studiealbum - og i 2011 er det i øvrigt 30 år siden, TV-2 debuterede med "Fantastiske Toyota".

Om det nye album udtaler Steffen Brandt:
 
"På det nye album giver vi os selv og kærligheden et tiltrængt reality check. Vi kigger lige på hvad det er for nogle vilkår vi byder hinanden i jagten på den ultimative frihed, selvudfoldelsen og den evige frygt for at gå glip af noget. Altid med jeg'et ubeskedent i centrum: Se mig, hør mig, bekræft mig. Ellers ER jeg ikke!"
 
Musikalsk har bandet valgt at fortsætte samarbejdet med Thomas Troelsen (Private, Martin med flere) i det, de selv kalder "jagten på den ultimative popsang. Sangen der tør være sit omkvæd bekendt og ikke er bange for at presse pop-formen til det yderste." Troelsen var også producer på udvalgte sange på "For Dig Kunne Jeg Gøre Alting" og forgængeren, "De Første Kærester På Månen". Denne gang har han dog fået selskab af en ny mand i TV-2-sammenhæng, Frederik Thaae, kendt fra grupperne A Kid Hereafter og A Kid Hereafter In The Grinding Light og samarbejder med så forskellige navne som Sys Bjerre, I Am Bones, Murder, Prins Nitram, Lise Westzynthius, Spektr og Peter Sommer.

Bandets motto for albummet er i øvrigt: "Hvis ikke du danser med ulven, danser ulven med dig", hvilket i øvrigt minder lidt om De Eneste Tos spørgsmål på deres nye album: "Er det os, der går med hunden, eller hunden der går med os?"

TV-2 følger det nye album op med en turné, der bringer dem til følgende byer:

18. mar. Odense Idrætshal
19. mar. Roskilde Hallerne

24. mar. Sønderborg Frihedshallen
25. mar. Vejle DGI-Huset
26. mar. Viborg Tinghallen

31. mar. Greve Portalen
1. apr. København KB-Hallen

7. apr. Holstebro Musikteater
8. apr. Ringsted Kongrescenter
9. apr. Helsingør Hallerne

14. apr. Randers Værket
15. apr. Esbjerg Musikhuset
16. apr. Aalborg AKKC

20. apr. Frederiksværk Gjethuset
21. apr. Herning MCH Herning Kongrescenter
22. apr. Silkeborg Hallerne
23. apr. Aarhus SCC

Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA