x

Steve Lukather også til Greve

Steve Lukather også til Greve

Steve Lukather er først og fremmest kendt som perfektionistisk guitarist, sangskriver og lejlighedsvis sanger i Toto, men han har også gang i en solokarriere. Han udgav for nylig sit sjette album, "All's Well That Ends Well" og annoncerede ved samme lejlighed en koncert i Horsens Ny Teater 11. februar 2011.

Nu har Lukather så offentliggjort, at han også kommer til Sjælland, nærmere betegnet Portalen i Greve, hvor han lufter guitaren dagen før, altså den 10. februar.

Ud over sit arbejde med Toto og som solist har Lukather som studiemusiker medvirket på et hav af indspilninger for blandt andre Elton John, Herb Alpert, Chicago, Lionel Richie, Joni Mitchell, Neil Diamond, Rod Stewart, Spinal Tap, Van Halen og The Yardbirds og har ikke mindst spillet på verdens mest solgte album, Michael Jacksons "Thriller".

 

Da Steve Lukather spillede på The Rock i 2008, uddelte GAFFAs anmelder Rasmus Heide hele fem stjerner og skrev blandt andet:

"På scenen kæmper han bravt med at udfylde rollerne som både sanger og leadguitarist. Musikken er på samme tid groovytung, tight funky og fuld af musikalske spasmagertricks. De salige smile kommer frem, når han rykker endnu en sublim solo af (så fyren foran viser sine kuldegysninger frem til sidemanden), og de måbende fritidsguitarister foran scenen lapper det hele i sig – med opmærksomme blikke rettet mod det gribebrædt, hvor Sir Luke lader sine ferme fingre brillere."

Samme Rasmus Heide lavede for nylig et længere interview med Steve Lukather, som ved den lejlighed var en kende trist til mode. Du kan læse interviewet her.

Billetsalget til begge de danske Steve Lukather-koncerter er i fuld gang via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA