x

Sys Bjerre gæstede Odense Assholes' afskedskoncert

Sys Bjerre gæstede Odense Assholes' afskedskoncert

Lørdag aften spillede Odense Assholes deres afskedskoncert på Posten i hjembyen Odense. Gruppen, der i den grad har delt vandene med deres bevidst primitive, sexistiske og voldsforherligende rap - med et stort glimt i øjet - proklamerede for nylig deres opløsning. De sagde dog i samme forbindelse, at en af de få ting, der kunne få dem til at finde sammen igen, ville være, hvis Sys Bjerre "lukker røven for evigt".

I det hele taget har Odense Assholes gennem hele deres toårige karriere kritiseret Sys Bjerre ganske kraftigt. Denne kritik har dog nok også skullet tages med et gran salt, for ved deres afskedskoncert dukkede Sys Bjerre nemlig op på scenen. Det viste sig, at det var hende, der var den såkaldte TovePigen, en kvindelig gæsterapper, som "knepper din kæreste, tager stoffer og slår fra sig".

TovePigen bar som de øvrige Odense Assholes maske, men mod slutningen af koncerten rev Odense Assholes masken af hende, og dermed blev hendes identitet afsløret.

GAFFAs anmelder Mathias Sommer tildelte i øvrigt Odense Assholes fem stjerner for koncerten og skrev blandt andet følgende:

"OA gjorde det helt rigtige. De satte prop i to års voldsrap, de har leget med ekstremerne, og legen er netop god nu, om end meget dum, inden OA's mange mange tilhængere begynder at glemme, at det hele er ironi. Tak for lort!"

Begge Odense Assholes' album har dog kun fået én stjerne af to andre GAFFA-anmeldere. Om deres seneste album, "Voldsrap (Greatest Hits)" skrev Michael José Gonzalez eksempelvis: 

"Åh, jamen jøsses. Hold nu op - vi har fattet det. Det hele er bare en stor joke, og I er i virkeligheden ikke voldsforherligende og chauvinistiske homofobiske røvhuller, så hvorfor så blive ved med jeres pinligt irriterende parodi på hiphop?"

Også anmeldermæssigt må man altså sige, at Odense Assholes har formået at dele vandene.

Se i øvrigt et klip, der viser "afsløringen" af Sys Bjerre her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA