x

Quadron spiller efterskoleturné

Quadron spiller efterskoleturné

Efterskolerne har i årets løb fået besøg af en række forskellige danske kunstnere i forbindelse med Dansk Rock Samråds (ROSA) efterskole-turnéer. For eksempel er Kasper Spez, Thee Attacks og Julia Maria været nogle af dem, der har slået vejen forbi efterskolerne i år, og nu er det så blevet den soulede popduo Quadrons tur.

Selv kalder de kalder musikken for elektronisk soul, og Quadron - der blandt tæller medlemmer fra Turboweekend og Boom Clap Bachelors - har et enkelt selvbetitlet album fra 2009 i bagagen. Quadron består af producer Robin Hannibal og sangerinden Coco O, og de har allerede turneret i USA, ligesom de har haft held med at få nogle numre med i en række amerikanske Tv-serier (CSI, Grey's Anatomy).

Numre som "Slippin'" og "Pressure" fra debuten har fået en god portion airplay, ligesom singlen "Buster Keation" havde premiere på Pitchfork TV. Gruppen giver desuden de to første egentlige solokoncerter på dansk jord i henholdsvis Århus den 3. december og i København den 11. december.

I første omgang kan de dog opleves af efterskoleelever fra i morgen den 30. november i Fåborg. Der skulle også have været en koncert i aften, mandag den 29. november, men vintervejret har sat en kæp i hjulet for dagens job, mens resten af efterskoleturnéen forventes at forløbe som planlagt.

Hvis du ikke går på efterskole, kan du opleve Quadron følgende steder:

Almindelige koncertdatoer:
3. december - Musikcaféen, Århus (Billetter via GAFFA Live)
11. december - Lille Vega, København (Billetsalg via GAFFA Live)

Datoer til efterskoleturnéen:
29. november - Norddjurs Ungdomsskole (aflyst pga. snevejret)
30. november - Faaborgegnens Efterskole
01. december - Østhimmerland Ungdomsskole
06. december - Efterskolen ved Nyborg
07. december - Horne Efterskole
08. december - Thorsgaard Efterskole


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA