x

Robyn spiller i København i marts

Robyn spiller i København i marts

I oktober gav Robyn koncert i Danmark, hvor det var en udsolgt Falconer Sal, der stod for tur. Siden har den svenske popdronning udgivet tredje og sidste del af sin "Body Talk"-trilogi, der, lige som de to andre, har høstet positive røster. Nu vender Robyn så tilbage til København, lørdag den 19. marts på Tap 1, hvor hun ganske sikkert vil præsentere materiale fra den omtalte trilogi.

Robyn har haft medvind i 2010, men det lader ikke til, at hun har ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene. Hun har nemlig udtalt, at hun planlægger at bruge tiden på at blande turnélivet med studietid, så der er mere musik i vente fra den produktive popdronning, der i år har leveret hits som "Hang With Me", "Dancing On My Own" og senest "Indestructible".

For nylig vandt den svenske sangerinde en Danish Music Award for årets udenlandske album med "Body Talk Pt. 1", og hun spillede da også en yderst velanmeldt koncert på årets Roskilde Festival, efterfulgt af koncerten i Falconer Salen i oktober, hvor billetterne blev revet væk.

Sidste del af trilogien "Body Talk Pt. 3" fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Jesper Buhl, der kaldte Robyn for "sin tids bedste og mest interessante mainstream-kunstner".

Hvorvidt hun kan leve op til den titel, kan du se, når Robyn giver koncert lørdag den 19. marts i Tap 1 i København. Forsalget starter på torsdag den 2. december kl. 10:00 via billetlugen.dk, samt i Fona-butikker landet over.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA