x

Køb billetter til Justin Bieber allerede nu

Køb billetter til Justin Bieber allerede nu

Som vi forleden omtalte, kommer det canadiske teenage-fænomen Justin Bieber til Herning, hvor han skal give sin første danske koncert. Det sker i Jyske Bank Boxen, hvor den til den tid 17 år gamle Bieber vil gå på scenen 1. april 2011.

Billetsalget til koncerten i Boxen i Herning starter fredag 3. december kl. 10 via Billetnet.dk og posthuset. Men allerede fra nu og indtil onsdag den 1. december kl. 12 kan man købe billetter via Billetnet. Man skal bare melde sig ind i Justin Biebers fanklub, hvilket koster 270 kroner, og ens medlemskab er så gyldigt i fire måneder. For et medlemskab får man også adgang til eksklusive videoer, fotos og spil, man kan deltage i konkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde et møde med Bieber og meget mere. Fanklubmedlemskabet kan købes via Billetnet samtidig med billetten via dette link.

Justin Bieber har oplevet stor succes, siden hans debutsingle "One Time" blev udsendt i juli 2009. Singlen gik top tyve i USA, og han blev efterfølgende den første til nogensinde at have hele syv sange fra en debutplade på Billboards singlehitlisten Hot 100.

Debutalbummet "My World 2.0", der fulgte op på debut-ep'en "My World", gik derfor ikke overraskende ind på førstepladsen på den amerikanske albumhitliste, og det er bestemt ikke utænkeligt, at det samme sker igen i december efter udgivelsen af "My Worlds Acoustic", der kom på gaden fredag 26. november.

Fra arrangørerne forlyder det, at alle pladser til koncerten er nummererede siddepladser, og det understreges at "for at undgå at små såvel som store gæster bliver klemt eller skubbet, er det kun tilladt at stå op umiddelbart foran sit sæde, og man må ikke stå på sædet".Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA