x

Endnu en ny Michael Jackson-sang sluppet løs

Endnu en ny Michael Jackson-sang sluppet løs

Med stort talent for markedsføring har Michael Jacksons pladeselskab Sony Music sluppet endnu en bid fra hans længe ventede første posthume album, "Michael" løs. Først kom sangen "Breaking News", der i nogle dage kunne høres på hans hjemmeside, så kom den officielle single "Hold My Hand", og nu kommer så nummeret "Much Too Soon", der fra i dag og en uge frem kan høres via iTunes' streaming-service Ping. Sangen bliver sidste nummer på "Michael"-albummet.

Albummet "Michael" udkommer mandag den 13. december og består af ti ikke tidligere udsendte numre, som er skabt primært gennem de sidste år af Jacksons liv, der som bekendt sluttede 25. juni 2009, da Jackson var 50 år gammel. Helt frem til sin død skrev og indspillede han forskellige steder i verden med håndplukkede samarbejdspartnere, så der er altså ikke tale om arkivmateriale, men friske sange, som Jackson selv ville udgive, påpeger Sony Music.

Blandt samarbejdspartnerne finder man Lenny Kravitz, Akon - som medvirker på singlen "Hold My Hand" - og 50 Cent. En samarbejdspartner, der til gengæld ikke har givet tilladelse til, at hans optagelser med Jackson bliver udgivet, er Black Eyed Peas-medlemmet will.i.am, som har udtalt sig meget kritisk om den nye udgivelse, hvilket vi omtalte for nylig.

Det anslås, at Michael Jackson har solgt over 750 millioner plader på verdensplan, og han har blandt andet vundet 13 amerikanske Grammys og haft 13 nummer ét-singler i USA – mere end nogen anden mandlig solokunstner i historien.

Den fulde trackliste for "Michael" er som følger:

1. Hold My Hand (Duet med Akon)
2. Hollywood Tonight
3. Keep Your Head Up
4. (I Like) The Way You Love Me
5. Monster (Featuring 50 Cent)
6. Best Of Joy
7. Breaking News
8. (I Can't Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)
9. Behind The Mask
10. Much Too Soon


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA